Secretariatul general al Ministerului Apărării Naționale

Evenimente

Participarea secretarului general la forumul internațional „Female Leaders in Security ...
detalii

Participarea secretarului general la festivitatea de depunere a jurământului militar de ...
detalii

Participarea secretarului general la festivitatea aniversarii a 160 de ani de la infiintar...
detalii

Participarea secretarului general adjunct la ceremonia de deschidere a anului școlar 2022...
detalii

Participarea secretarului general adjunct la ceremonia de acordare a primului grad de ofit...
detalii

Inaintarea in grad a personalului Secretariatului general
detalii

Participarea secretarului general adjunct la festivitatea de absolvire la Colegiul Națion...
detalii

Mai multe evenimente

Întâlnire de lucru la șantierul Stadionului Steaua din complexul sportiv Ghencea
25.02.2019


     Reprezentanții Ministerului Apărării Naționale, Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, Companiei Naționale de Investiții și ai constructorului au avut astazi, 22 februarie 2019, o întâlnire de lucru la șantierul Stadionului Steaua din complexul sportiv Ghencea.
 

     La întâlnire au participat Secretarul General MApN, Codrin Munteanu, șeful Direcției Generale Financiar Contabile a MApN, generalul maior Florin Jianu, președintele CSA Steaua București, Pompiliu Bixi Mocanu, vicepreședintele CSA Steaua București, Cristian Cîrlan, Gabriel Diaconu, din partea CNI, și managerul de proiect Georgiana Toader, din partea constructorului.

     Participanții au apreciat activitatea intensă de pe șantier, în vederea demarării în scurt timp a lucrărilor de construcție, au analizat graficele de execuție și au discutat despre sincronizarea etapelor de construcție cu lucrările de amenajare a utilităților care vor reveni în sarcina CSA Steaua. Reprezentanții Ministerului Apărării Naționale și ai Clubului Sportiv al Armatei Steaua București s-au declarat optimiști față de garanțiile primite atât din partea constructorului, cât și din partea Companiei Nationale de Investitii, legate de finalizarea construcției în anul 2020.

     “Din ceea ce mi s-a prezentat rezultă că până la sfârșitul anului 2019 stadionul va fi construit în proporție de 70%. Noi ne vom strădui să fim gata cu utilitățile în al doilea semestru, pentru a ne sincroniza cu constructorul. Din punctul nostru de vedere, facem toate eforturile necesare pentru ca stadionul Steaua să fie finalizat la termen. Am încredere că aceleași eforturi susținute le fac și colegii de la Ministerul Dezvoltării dar și cei de la Compania Națională de Investiții, astfel încât în anul 2020 să inaugurăm noul templu al celei mai frumoase echipe de fotbal din istoria României”
Codrin Munteanu, secretar general MApN