2021
Instrucția teoretico-militară centralizată a Secretariatului General
Personalul secretariatului general a desfășurat, în data de 22.04.2021, instrucția teoretico-militară centralizată. 
Activitatea a avut loc în aula Ministerului Apărării Naționale și a cuprins teme de interes din domeniile: controlul intern managerial, fonduri europene, drept internațional umanitar și pregătirea psihică a militarilor.

Vernisajul ”Femeile, Pacea și Securitatea”
În data de 14.04.2021 doamna secretar general Georgeta Gavrilă a onorat invitația doamnei secretar de stat Simona Cojocaru de a participa la vernisajul intitulat ”Femeile, Pacea și Securitatea”. Evenimentul s-a desfășurat în deschiderea reuniunii consilierilor de gen din cadrul  Ministerului Apărării Naționale.

2020
În data de 22.09.2020, la sediul Secretariatului general al Ministerului Apărării Naționale s-a desfășurat activitatea de diseminare a Ghidului de bune practici privind consolidarea mecanismelor de control administrative la nivelul autorităților publice central, elaborat de specialiști ai Corpului de control al prim ministrului în cadrul proiectului Mecanisme eficace de control administrative și de prevenire a corupției, cod SIPOCA 432.

 

În data de 28.02.2020, la Cercul Militar Naţional s-a desfășurat activitatea de celebrare a 120 de ani de la înfiinţarea Secretariatului general al Ministerului Apărării Naționale

 


Vezi arhiva evenimente
 
Top