Aniversarea a 120 de ani de la înființarea Secretariatului general al Ministerului Apărării Naționale


În data de 28.02.2020 la sediul Cercului Militar Național, s-a desfășurat activitatea de aniversare a 120  de ani de la înființarea Secretariatului general al Ministerului Apărării Naționale.


La activitate au participat reprezentanți ai Secretariatului General al Guvernului, ai Ministerului Apărării Naționale precum și alți invitați din cadrul structurilor din adminsitrația publică centrală. 

 
Evenimente Arhiva

Participarea secretarului general adjunct la festivitatea de absolvire la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Secretarului general adjunct al MApN a participat joi, 24 iunie 2021, la festivitatea de absolvire la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia.

Instrucția teoretico-militară centralizată a Secretariatului General

Personalul secretariatului general a desfășurat, în data de 22.04.2021, instrucția teoretico-militară centralizată. Activitatea a avut loc în aula Ministerului Apărării Naționale și a cuprins teme de interes din domeniile: controlul intern managerial, fonduri europene, drept internațional umanitar și pregătirea psihică a militarilor.

Participarea secretarului general la vernisajul intitulat ”Femeile, Pacea și Securitatea”

În data de 14.04.2021 doamna secretar general Georgeta Gavrilă a onorat invitația doamnei secretar de stat Simona Cojocaru de a participa la vernisajul intitulat ”Femeile, Pacea și Securitatea”. Evenimentul s-a desfășurat în deschiderea reuniunii consilierilor de gen din cadrul Ministerului Apărării Naționale.
Top