Corpul de control al prim ministrului a diseminat Ghidul de bune practici privind consolidarea mecanismelor de control administrativ la nivelul autorităților publice centrale


În data de 22.09.2020, la sediul Secretariatului general al Ministerului Apărării Naționale s-a desfășurat activitatea de diseminare a Ghidului de bune practici privind consolidarea mecanismelor de control administrative la nivelul autorităților publice central, elaborat de specialiști ai Corpului de control al prim ministrului în cadrul proiectului Mecanisme eficace de control administrative și de prevenire a corupției, cod SIPOCA 432.
 

 
La activitate au participat reprezentanți ai structurilor cu atribuții în domeniul de implementare a proiectului din cadrul Ministerului Apărării Naționale (Secretariatul general, Corpul de control și inspecție și Direcția de prevenire și investigare a corupției și fraudelor) și echipa de implementare a proiectului din cadrul Corpului de control al prim ministrului.
 

 
În cadrul activității a fost transmis și mesajul de mulțumire al Șefului Corpului de control al prim ministrului, domnul secretar de stat Daniel Dragoș TĂNĂSOIU pentru sprijinul permanent acordat de către Ministerul Apărării Naționale pe parcursul derulării proiectului SIPOCA 432 și pe parcursul elaborării Ghidului de bune practici
Evenimente Arhiva

Participarea secretarului general adjunct la festivitatea de absolvire la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Secretarului general adjunct al MApN a participat joi, 24 iunie 2021, la festivitatea de absolvire la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia.

Instrucția teoretico-militară centralizată a Secretariatului General

Personalul secretariatului general a desfășurat, în data de 22.04.2021, instrucția teoretico-militară centralizată. Activitatea a avut loc în aula Ministerului Apărării Naționale și a cuprins teme de interes din domeniile: controlul intern managerial, fonduri europene, drept internațional umanitar și pregătirea psihică a militarilor.

Participarea secretarului general la vernisajul intitulat ”Femeile, Pacea și Securitatea”

În data de 14.04.2021 doamna secretar general Georgeta Gavrilă a onorat invitația doamnei secretar de stat Simona Cojocaru de a participa la vernisajul intitulat ”Femeile, Pacea și Securitatea”. Evenimentul s-a desfășurat în deschiderea reuniunii consilierilor de gen din cadrul Ministerului Apărării Naționale.
Top